-31%
Mini fantana pentru ciocolata fondue este indispensabila oricarui iubitor de deserturi. Va deveni punctul de atractie al petrecerii si va garanta reusita.
Detalii
Dimensiuni: 22 x 15 cm.
Material: otel inoxidabil satinat si plastic rezistent la caldura;.
Culori disponibile: maro.
Instructiuni de utilizare:
– se aseaza fantana pe o masa stabila;
– se porneste fantana de ciocolata pentru a se incalzi platoul unde urmeaza sa se puna ciocolata si se lasa aproximativ 5 minute, ianinte de a se adauga ciocolata;
– pentru un rezultat impresionant se foloseste doar ciocolata speciala pentru fantani de ciocolata;
– ciocolata trebuie sa fie topita complet inainte sa se adauge in baza fantanii;
– daca ciocolata este slaba in grasimi, adaugati unt sau ulei, pentru a obtine o textura fluida;
– dupa ce se incalzeste platoul se pune ciocolatata pana la limita maxima a acestuia;
– se porneste motorul fantanii de ciocolata care va impinge ciocolata prin tubul cu spirala in partea superioara a fantanii de unde va curge ca o fantana;
– lasati sa se scurga timp de 2 minute, dupa care inchideti motorul pentru 30 minute, pentru a elimina eventualele bule de aer;
– daca ciocolata nu se scurge corespunzator, adaugati putin ulei;
– puteti achizitiona ciocolata din magazine si supermarketuri si o puteti prepara in functie de compozitia acesteia.